Frans Schuitemaker treedt toe tot Holdingdirectie Oad Groep

De heer Frans Schuitemaker (48) wordt per 1 januari a.s. aangesteld als statutair directeur van de Oad Groep. Tezamen met de statutaire directeuren Quirine en Julius ter Haar, vormt hij de Holdingdirectie. Er zal met de overige directieleden verder invulling gegeven worden aan de gekozen strategie van de Oad Groep. Frans Schuitemaker zal zich voornamelijk richten op de interne organisatie en de daarbij behorende afdelingen, alsmede het Oad Touringcarbedrijf. De heer Schuitemaker is binnen de Oad Groep geen onbekende. Van 1983 tot 1990 was hij werkzaam binnen het busbedrijf. Reeds 20 jaar is hij werkzaam bij transportbedrijf Nijhof Wassink, gevestigd in Rijssen, laatstelijk actief als managing director.

Reageer met Facebook:

reacties