Nieuws

 Qatar Airways lanceert site geschikt voor smartphones

Qatar Airways kondigt heeft de lancering van een mobiele versie van haar website aangekondigd. Deze nieuwe toepassing geeft reizigers de mogelijkheid om ook via hun smartphone gemakkelijk toegang te krijgen tot de belangrijkste diensten van qatarairways.com.

De mobiele versie zorgt voor een eenvoudige toegang tot alle online diensten zoals inchecken, stoelselectie, het opzoeken van vluchtinformatie evenals het opvragen van informatie over de vluchtroutes en de maatschappij zelf. Bezoekers kunnen zich eveneens inschrijven om te profiteren van de laatste aanbiedingen van Qatar Airways of hun boarding pass rechtstreeks op hun telefoon ontvangen.
 
Qatar Airways bood zijn klanten al de mogelijkheid om hun boarding pass direct op hun mobiele telefoon te ontvangen door zich tot 36 uur voor vertrek online aan te melden. Met de lancering van deze nieuwe internetsite voor smartphones, kunnen passagiers zich overal ter wereld registreren door simpelweg qatarairways.com in de webbrowser van hun telefoon in te typen. De luchtvaartmaatschappij heeft tevens laten weten vanaf 31 januari 2011 ook op Brussel te gaan vliegen.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Air Berlin: Iberische schiereiland en de Balearen boekbaar voor zomer 2011

Volgende bericht

TUI Marine laat Sunrise Zeilen opgaan in Sunsail

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.