Nieuws

‘Best Business Travel Agency Award’ voor Munckhof

Op de ITB in Berlijn reikte AirBerlin de ‘Best Business Travel Agency Award 2010’ uit aan Munckhof. Deze prijs wordt elk jaar aan een aantal Nederlandse zakenreisorganisaties uitgereikt die uitblinken in onder meer samenwerking en het ontplooien van succesvolle salesactiviteiten.

Munckhof Business Travel wist dit jaar voor de tweede keer op een rij de felbegeerde award in de wacht te slepen. Jörgen de Jong, Manager Munckhof Business Travel: ‘De waardering in de vorm van deze Award toont aan dat wij over meedenkend vermogen, kennis en expertise beschikken’. Ook topman Peter Hunold van AirBerlin is zeer te spreken over deze keuze aangezien zij tevreden zijn met Munckhof als sterke en betrouwbare partner.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

2 Reacties

 1. 11 maart 2011 at 19:11

  Beste Ellen,

  Munckhof heeft contact met ons opgenomen met de vraag het nieuws over hun award te verspreiden. Uiteraard mag u ook reageren en informatie met ons delen. Mail naar: m.van.grunsven@t-en-s-productions.nl en ik neem maandag contact met u op!

  Groeten,

  Melanie

 2. 11 maart 2011 at 15:45

  Ik wil graag even reageren!
  Er zijn 12 uitreikingen geweest.
  3 x voor een reisburo.
  Wij, als Toerkoop reisburo van Gelder hebben ook de best travel agency award van air berlin ontvangen!!!!!!!!!
  Dus waarom worden wij niet genoemd??????????????????
  met vriendelijke groeten, Ellen

Vorige bericht

Extra directeur voor Turks Verkeersbureau

Volgende bericht

Travelife award voor vijf accommodaties op Antillen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."