Nieuws

‘De crisis in de reiswereld is voorbij’

Deel dit artikel

‘Telefoons staan deze dagen roodgloeiend bij reisorganisaties en de crisis in de reiswereld lijkt voorbij’, zijn enkele citaten die deze week te lezen waren in Metronieuws. TravelPro was benieuwd hoe de reisbranche daar zelf over dacht en ging op onderzoek uit. Velen dachten dat de gemiste omzet in 2009 grotendeels opgevuld zou worden in 2010. Het tegendeel is het geval, bewezen met de onlangs gepubliceerde cijfers van de ANVR op basis van de GfK Travelscan.

In TravelPro nummer 29 lees je een diepgaand achtergrondartikel waarin meerdere topmannen uit de branche hun mening uiten over de stelling: ‘De crisis in de reiswereld is voorbij’. Tevens zie je een overzicht van de meest en minst populaire bestemmingen op het gebied van onder meer vliegreizen en lees je of verre reizen daadwerkelijk zo populair zijn deze zomer… Heb jij zelf een uitgesproken mening over de huidige situatie in onze branche? Laat het ons weten via een reactie op dit bericht of stuur een mail naar: m.van.grunsven@t-en-s-productions.nl

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

airberlin en oneworld bereiden zich voor op een gezamenlijke toekomst

Volgende bericht

Reisburo Actueel #20

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."