Nieuws

‘Ski Atlas 2011’ met uitgebreide skitest

Deel dit artikel

De Ski Atlas is een toonaangevend naslagwerk van 400 pagina’s voor wintersporters in Nederland en België. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe editie met beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen van alle Europese skidorpen en -gebieden. Nieuw dit jaar is een kwalitatief hoogstaande skitest.

De nieuwste editie van de Ski Atlas telt 356 skibestemmingen. Alle bestemmingen zijn uitvoerig beschreven en voorzien van een actuele pistekaart en mooie kleurenfoto’s. Van ieder dorp vallen er bovendien beoordelingen te lezen die bezoekers van de wintersportwebsite Snowplaza.nl hebben achtergelaten. Nieuw dit jaar is de skitest waarin 72 verschillende ski’s uitvoerig zijn getest op onder meer kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit. De atlas kost € 27,95 en is verkrijgbaar bij de Nederlandse boekhandels en de ANWB.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Iberia drie keer per week van Amsterdam naar Los Angeles

Volgende bericht

Reisburo Actueel #33

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.