Nieuws

‘Specials’ Neckermann op Canarische eilanden

Neckermann breidt voor komende zomer haar aanbod uit met ‘Specials’ op de Canarische eilanden. Dit houdt in dat er vakanties met extra faciliteiten worden aangeboden naast de ‘standaard’ service van Neckermann.

Er worden onder meer uitgebreide KidsClubs progrmama’s aangeboden voor kinderen, Topclubs met diverse gratis activiteiten en Aquamania met grote waterparken. Ter gelegenheid van het uitgebreide aanbod lanceert Neckermann dit jaar een nieuwe brochure, de ‘Neckermann Specials’. In deze brochure is bijvoorbeeld de Neckermann Top Club (op Gran Canaria is dit Lopesan Baobab Resort) met onder meer een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding, gratis Nederlandse reisleiding en diverse gratis activiteiten te vinden. Ook vind je Aquamania in de brochure en de vestigingen van de Nederlandstalige KidsClubs.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Gefaseerde herstructurering Austrian Airlines

Volgende bericht

Minder vluchten KLM op Suriname

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."