FotosNieuws

Foto’s: Recordaantal leveranciers op Travel Counsellors Conferentie

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse Nederlandse Travel Counsellors Conferentie plaats in Hotel Dikke van Dale in Sluis (Zeeland), waarbij een recordaantal van 45 leveranciers aanwezig waren. Tijdens het gala-diner werden er awards uitgereikt aan Jean-Paul Roels (Best Business Development), Chis Hendriks (hoogste Phenix omzet), Zulema Gilliot van Gimst (Social Media), Roy Titulaer (most helpfull partner) en Tiny Koning (best verkopende Mondial Travel Counsellor). Fred van Eijk, General Manager, lanceerde tijdens zijn presentatie de eerste editie van het We Love Travel Magazine. Vanuit de worldwide groep werden presentaties gegeven door Sales Director Malcolm Hingley en CEO Steve Byrne.

Bekijk het hele album op onze Facebook-pagina.

© 2012 – 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lancering zomercampagne Zwitserland Toerisme groot succes

Volgende bericht

Inventaris Amsterdam Airlines onder de virtuele hamer

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.