Nieuws

100.000 slogans en 1.000 unieke abri’s voor transavia.com

Vanaf vandaag vind je in heel Nederland 1.000 abri’s met daarop een unieke slogan en de naam van de inzender vermeld. Deze zijn gekozen uit ruim 100.000 slogans die zijn ingestuurd tijdens de actie ‘transavia.com zoekt slogan’.

Iedereen die een foto maakt bij de abri met zijn of haar slogan, maakt kans op twee tickets naar één van de nieuwe transavia.com bestemmingen. Op www.transavia.com/facebook kunnen deelnemers elkaar helpen door foto’s te uploaden en tips te geven. Op 3 april wordt de winnaar op een bijzondere wijze bekend gemaakt!

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Tickettax kost Airport Weeze 500.000 passagiers

Volgende bericht

Politieke onrust effect op boekingen Kuoni

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."