Nieuws

D-reizen hard onderweg naar 200 vakantiewinkels

D-reizen breidt uit en opent negen nieuwe filialen in grote en middelgrote steden. In de steden Purmerend (winkelcentrum Eggert), Utrecht centrum (Achter Clarenburg) en Utrecht Vleuterweide (Leidsche Rijn), Groningen (winkelcentrum Paddepoel), Houten (winkelcentrum Het Rond), Den Haag Centrum (Korte Poten) en Den Haag Loosduinen (Loosduinse Hoofdplein), Tilburg Centrum (Stadhuisplein) en Nieuwegein (Stadskwartier) wordt of is onlangs een filiaal van de vakantie retailer geopend. Met deze expansie, de teller staat nu op 182.

“D-reizen blijft geloven in het bedienen van haar klanten via verschillende verkoopkanalen; de vakantiewinkel vervult een cruciale rol in het verzorgingsgebied. Om aan de wensen en behoeftes van onze klanten te voldoen, openen we extra filialen in (middel)grote steden. Het doel is om uiteindelijk te groeien naar 200 winkels zodat er bij alle Nederlanders een D-reizen Vakantiewinkel in de buurt is. Zo kunnen consumenten via D-reizen.nl, telefonisch en bij de vakantiewinkel om de hoek een ideaal geregelde vakantie bij ons kunnen boeken”, aldus Steven van Nieuwenhuijzen, algemeen directeur D-reizen. Om invulling en uitvoering te geven aan alle strategische ambities heeft D-reizen zich met ingang van 1 mei versterkt met een nieuwe Directeur Operations, Gert Blaauw (afkomstig van de DA Retailgroep). Daarnaast is een nieuwe HR Manager gestart, Charlotte van Snellenberg (afkomstig van RTL Nederland).

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #7: Scandinavië & Kenia

Volgende bericht

Uitbreiding Sunny Cars in Duitsland, Australië, Turkije en Ierland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.