Nieuws

16% van de vakantiegangers wacht op last minute

Uit een onderzoek onder ruim 4.000 respondenten blijkt dat 37% van de respondenten hun zomervakantie eventueel nog wil gaan boeken. Dat stelt Review- en contentplatform Vakantiepanel.

Op de vraag waarom deze mensen nog niet geboekt hadden, bleek dat van deze groep 16% nog wacht op een mooie last minute, 22% wacht onzekere omstandigheden af en 26% zegt altijd laat te boeken of dat het er gewoon nog niet van gekomen is. Opvallend is dat geen enkele respondent zegt het weer in Nederland of op bestemming af te wachten. Verreweg de meeste wannabe vakantiegangers willen een strandvakantie boeken (45%). Andere vakanties die genoemd worden: rondreizen (13%), kampeervakantie (13%) en citytrips (8%). De meeste respondenten willen in augustus (21%), september (33%) en oktober (21%) nog op vakantie.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

VS en Europa vliegen niet op Tel Aviv

Volgende bericht

Ga je mee naar Bratislava?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."