Nieuws

1,9% meer passagiers voor KLM afgelopen zomer

Met de vervoercijfers van augustus sluit KLM de drukke zomerperiode voor passagiersvervoer positief af. Het aantal passagiers steeg met 1,9% naar ruim 3 miljoen.

De groei kwam vooral uit Europa, Noord-, Centraal- en Zuid Amerika. De groei van de capaciteit op het netwerk bleef in augustus beperkt tot 1,8%. Door een stijging van 2,3% van het vervoer kwam de bezettingsgraad toch iets hoger uit op 91,8%.

Transavia liet een daling zien in passagiersaantallen van 3,6%. Het vervoer daalde harder dan de capaciteit, wat resulteerde in een iets lagere bezettingsgraad van 93,9% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Doe-het-dan-lekker-helemaal-zelf!

Volgende bericht

TUI werkt samen met studenten Tourism Management

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."