Nieuws

1TIS haalt Native Travel binnen

Deel dit artikel

Native Travel gaat samenwerken met 1TIS. Maaike Linde (Oprichter en directeur van Native Travel): “Door de toename van onze reisaanvragen, is het een flinke uitdaging om alle aanvragen goed te kunnen verwerken. 1TIS helpt ons met haar systeem om de reisaanvragen, offertes en facturen snel en accuraat te verwerken. We zijn dan ook blij met de samenwerking met 1TIS, want we willen de klanten allemaal blijven bedienen, maar geen enkele concessie hoeven doen aan de kwaliteit.”

Rico van Loenen (Directeur 1TIS): “Begin 2018 hebben wij onszelf ten doel gesteld om te groeien. Onze organisatie kan meer klanten aan én de markt biedt deze ruimte. We hebben daarom begin 2018 fors geïnvesteerd in medewerkers, want medewerkers maken jouw succes mede mogelijk. Er zijn extra projectleiders aangesteld, IT-developers en we hebben Jitske Roos gevraagd om de sales en marketing vorm en inhoud te geven. Ik ben dan ook trots te mogen melden, dat we de afgelopen 16 maanden 38% klantengroei hebben weten te realiseren. Reisbedrijven van groot tot klein hebben voor ons gekozen en juist deze variatie is wat wij willen. Hierdoor bedien je een dwarsdoorsnede van de markt en word je als organisatie niet te afhankelijk van slechts een paar grote klanten. Wij kunnen dan ook met trots melden dat wij vorige week ook het contract met Native Travel hebben ondertekend.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Thomas Cook Hotel Investment groeit naar negen eigendommen

Volgende bericht

Travel Counsellors volgen Masterclass Accessible Travel

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."