Nieuws

20 februari: Effting Reisbeurs

Op zondag 20 februari 2011 organiseert Reisadviesbureau Effting, in samenwerking met Bibliotheek Eindhoven, in vestiging Centrum (de Witte Dame) de reisbeurs ‘Verdiep en Ontdek’. De beurs vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Gedurende de dag kunnen bezoekers zich laten informeren over elke mogelijke vakantie. Niet alleen de medewerkers van Effting staan de bezoekers te woord, ook vertegenwoordigers van Eindhoven Airport en circa 25 gespecialiseerde touroperators en verkeersbureaus zijn aanwezig. Verschillende reisorganisaties presenteren diverse landen of werelddelen, waaronder Marokko, Zuid-Amerika en Scandinavië. Bij de GGD kunnen bezoekers informeren naar de vaccinaties en andere voorzorgsmaatregelen die nodig zijn voor het land waar zij naar toe willen gaan. Het volledige programma van de beursdag is te vinden op www.effting.nl

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Reisburo Actueel #24

Volgende bericht

ArkeFly: verlenging Gambia-vlucht op woensdag

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.