Nieuws

Arjan Kers: “2017 wordt een uitdagend jaar”

Op de vooravond van de Vakantiebeurs hielden TUI en Kras de jaarlijkse Meet & Greet avond in Amsterdam. De reisorganisaties willen hiermee de belangrijkste partners bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar.

“TUI heeft een fantastisch resultaat geboekt het afgelopen jaar, ondanks deze uitdagende tijden. Ook 2017 wordt een uitdagend jaar, maar 2016 heeft laten zien dat we samen met onze partners sterk genoeg zijn om een goed resultaat neer te zetten”, aldus Arjen Kers (general manager van TUI Nederland & Kras).

Kers benadrukte dat sommige regio’s in de wereld het moeilijk hebben. Kers: “We zullen deze regio’s blijven steunen, iedereen zal ons daarbij helpen want deze regio’s hebben dat nodig.” De avond werd gehouden in het Amsterdamse Café Heffer waar ongeveer 300 genodigden aanwezig waren. Bekijk de foto’s van afgelopen avond hier.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Danielle Goedkoop aan de slag bij EurAm

Volgende bericht

airberlin in mei van Düsseldorf naar Orlando

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.