Nieuws

Danielle Goedkoop aan de slag bij EurAm

Danielle Goedkoop gaat vanaf 6 februari samen met Vincent Hekkert als Business Development Manager de Nederlandse markt van EurAm bedienen. Daarnaast stuurt Vincent in zijn rol als Business Development Director de Belgische en Franse markt aan.

“Ik heb veel zin om voor EurAm aan de slag te gaan. Sinds 2011 heb ik meerdere malen samengewerkt met Vincent tijdens presentaties en raakte onder de indruk van de geweldige mogelijkheden voor het creëren van rondreizen. EurAm is een innovatief bedrijf met een zeer professioneel team en ik ben trots dat ik daar deel van uit mag gaan maken. Mijn ervaring met reizen naar Canada en de USA zal zeker van pas komen en ik kijk er naar uit om dit met jullie te delen. Ik hoop snel met jullie kennis te maken tijdens één van de toekomstige presentaties of webinars”, zegt Danielle.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Schiphol heeft extra marechaussees nodig

Volgende bericht

Arjan Kers: "2017 wordt een uitdagend jaar"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."