Nieuws

Etihad-partners delen awards uit

Tijdens de Master Class & Breakfast van airberlin, Etihad Airways, Alitalia, Air Seychelles en Düsseldorf Airport op de Vakantiebeurs werden voor het eerst awards uitgedeeld. De Etihad Airways-partners wilde hiermee Nederlandse reisorganisaties bedanken voor hun support. In vier categorieën werden er awards uitgedeeld, de winnaars waren:

– Beste TMC: American Express
– Beste OTA: Travix
– Beste Retailer: Airtrade
– Beste Touroperator: TUI

Tijdens de rest van de masterclass rouleerde de partners over verschillende tafels om de laatste ontwikkelingen met de aanwezigen te delen, waaronder de nieuwe route van airberlin tussen Düsseldorf en Orlando.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

airberlin in mei van Düsseldorf naar Orlando

Volgende bericht

"Ontwikkeling Schiphol goed voor Nederland"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.