Nieuws

Foto’s Vakantiebeurs vakdag 2017

Gisteren kregen reisprofessionals volop de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen tijdens de eerste Vakantiebeurs Vakdag. Naast verschillende events en presentaties is deze dag ook de place to be om weer eens bij te praten met reisbranchegenoten of nieuwe contacten op te doen.

Wie nog een keer wil nagenieten of er niet bij kon zijn, bekijk dan de foto’s op de Facebook-pagina van TravelPro. Zie je jezelf of een collega op een van de foto’s staan? Taggen mag!

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

"Ontwikkeling Schiphol goed voor Nederland"

Volgende bericht

Aantal geannuleerde vluchten met 9% gedaald

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.