Nieuws

Nieuwe route en toestel China Airlines onthaald

Vanochtend om 7.15 uur landde de eerste A350-900 XWB binnen de vloot van China Airlines na haar eerste intercontinentale vlucht op Schiphol Airport. Met ingang van vandaag breiden KLM en China Airlines hun codeshare & block-space programma verder uit, en ook dat werd op deze dag gevierd.

Vanaf vandaag vliegt de Airbus viermaal per week een non-stop vlucht tussen Taipei en Amsterdam. Schiphol is de eerste Europese luchthaven die de A350 van China Airlines zal ontvangen, het tweede toestel binnen de vloot wordt een dag later, op 10 januari in Wenen verwacht.

Binnen de Skyteam Alliance is China Airlines de enige partner die de A350-900 XWB op vluchten op Schiphol Amsterdam inzet. China Airlines is hiermee de tweede partij die passagiers met de A350 van en naar Amsterdam zal vervoeren. De A350-900 staat bekend als een van de meest technologisch geavanceerde en comfortabele passagiersvliegtuigen.
Op Schiphol vinden vandaag allerlei festiviteiten plaats. Bij de gate worden gasten ontvangen met muziek en geschenken, zoals een reiskussen van China Airlines om de vlucht nog comfortabeler te maken. Ook wordt bij de gate de code-share & block-space agreement tussen KLM en China Airlines gevierd. Top executives van China Airlines, KLM én Schiphol komen samen. De chairman van China Airlines, Nuan-Hsuan Ho, is voor een bliksembezoek naar Nederland gekomen om met Pieter Elbers, CEO van KLM, de verdieping van het partnership tussen beide luchtvaartmaatschappijen beklinken.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Oad introduceert nieuw studiereisconcept

Volgende bericht

Tjalling Smit vertrekt bij KLM

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."