Nieuws

Oad introduceert nieuw studiereisconcept

Vanaf het voorjaar van 2017 introduceert Oad een nieuw studiereisconcept. Met het concept ’ervaar en beleef’ worden reisagenten uitgenodigd om zelf mee te gaan op een van de busexcursie of busrondreizen van Oad. Door onderdeel te zijn van de groep ervaar je zelf waarom steeds meer klanten kiezen voor een busvakantie.

Met een groepsreis van Oad maak je tochten door de mooiste regio’s in heel Europa. Je ziet onderweg veel en leert een bestemming echt kennen. Tevens is het een sociale en gezellige manier van reizen doordat je met een groep reist. Je beleeft en ervaart de reis met elkaar en kunt dus ook de mooiste vakantie- herinneringen met elkaar delen aan het eind van de dag en reis. Geen uitgebreide planningen en geniet tijdens de lunch van een glaasje wijn of biertje want je hoeft zelf niet te rijden.

Tijdens de studiereis kom je in contact met de reizigers en leert deze kennen. Reiservaringen worden met je gedeeld en na de reis is het je helemaal duidelijk waarom de reizigers voor een busrondreis kiezen. De kennis die je opdoet kun je breed inzetten in je werk- zaamheden als reisadviseur. Het programma is van te voren bekend en op vrije dagen of dagdelen heb je zelf de mogelijkheid om het programma in te vullen. Bezoek een hotel of bezienswaardigheid in de omgeving of leer het stadje nog beter kennen.

Inschrijven kan via Webscope en het hiervoor beschikbare inschrijfformulier.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Passagiersgroei voor Nederlandse luchthavens

Volgende bericht

Nieuwe route en toestel China Airlines onthaald

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.