Nieuws

Recordaantal passagiers KLM in 2016

KLM heeft het jaar afgesloten met een record van 30,4 miljoen passagiers die zij in 2016 vervoerd heeft. Dat is een stijging van 6,4% ten opzichte van 2015. In Europa was de stijging met 7,8% het grootst en daarmee kwam KLM voor het eerst boven de 20 miljoen passagiers. De bezettingsgraad steeg, vergeleken met vorig jaar, licht met 0,8 procentpunt.

“In 2016 introduceerden we in totaal 14 nieuwe bestemmingen. Met deze nieuwe bestemmingen breiden we onze marktpositie opnieuw verder uit”, aldus Pieter Elbers (KLM president-directeur & CEO). Uit het ‘Punctuality Report 2016’ van OAG komt naar voren dat KLM in 2016 van alle luchtvaartmaatschappijen in Europa het vaakst op tijd vloog en wereldwijd staat KLM op de 3e plaats.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Kassie de Waal overleden

Volgende bericht

D-reizen en VakantieXperts lanceren EUclaim service

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.