Nieuws

Schietpartij luchthaven Fort Lauderdale

Op de luchthaven van Fort Lauderdale-Hollywood International (FLL), ten noorden van Miami, heeft een schietpartij plaatsgevonden bij de bagagebanden in Terminal 2. Door diverse media wordt gesproken over vijf doden en meerdere gewonden.

De luchthaven zou worden geëvacueerd. Op haar website meldt de luchthaven dat alle vluchten vooralsnog zijn opgeschort en wordt reizigers aangeraden contact op te nemen met hun airline. Fort Lauderdale-Hollywood International is de 21e luchthaven van de Verenigde Staten als het gaat om het aantal passagiers. Er vertrekken en landen per dag meer dan 325 vluchten naar Canada,  Bahamas, Caribbean, Mexico, Latijns-Amerika en Europe. Laatste updates zijn mogelijk te volgen via het Twitter-account van de luchthaven en/of de Facebook-pagina. Nieuwszender CBS12 heeft op dit moment (vrijdagavond) een live uitzending over de situatie op de luchthaven.

 

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Untamed Travelling verloot reis op vakdag

Volgende bericht

Schiphol: vertraging door sneeuw

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.