Nieuws

Schiphol heeft extra marechaussees nodig

Schiphol komt heeft honderden extra marechaussees nodig voor de beveiliging van de luchthaven. Dat laat Schiphol-directeur Jos Nijhuis weten in Het Financieele Dagblad. De directeur maakt zich zorgen, volgens hem heeft Schiphol een te kort aan vierhonderd tot vijfhonderd man.

De bezetting is net zo hoog als die in 2009, vertelt Nijhuis, maar zowel de dreiging als het aantal passagiers fors is toegenomen. Het kabinet heeft toegezegd om 135 extra marechaussees aan te nemen in het komende jaar. Nijhuis vindt dit niet genoeg, ook omdat de passagiersaantallen in 2017 nog verder zullen toenemen.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Tjalling Smit vertrekt bij KLM

Volgende bericht

Danielle Goedkoop aan de slag bij EurAm

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.