Nieuws

Schiphol: vertraging door sneeuw

Door de sneeuwval, ijzel en slecht zicht zijn er vandaag vertragingen en annuleringen op Schiphol. Om te zorgen dat reizigers er zo min mogelijk hinder van ondervinden, stonden de sneeuwteams van Schiphol vannacht en vanochtend klaar om de banen en vliegtuigen zo veel en snel als mogelijk ijs- en sneeuwvrij te maken.

Schiphol adviseert reizigers hun vluchtinformatie te checken via Schiphol.nl, de Schiphol-app of via de website van de luchtvaartmaatschappij. Ook adviseert Schiphol reizigers om voor hun reis naar de luchthaven de actuele verkeers- en reizigersinformatie te raadplegen.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Schietpartij luchthaven Fort Lauderdale

Volgende bericht

Kassie de Waal overleden

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."