Nieuws

TravelXL lanceert nieuwe site

De compleet vernieuwde website van TravelXL biedt niet alleen de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook autohuur, excursies en vele activiteiten ter plaatse. De nieuwe website sluit in de omnichannel visie aan op het aanbod van de 65 lokale TravelXL Travelcenters.

De website biedt voor Nederland unieke functies als een om het zoeken te vergemakkelijken. Een waarmee via onder meer sociale media als Facebook en Twitter de gevonden vakantie gedeeld kan worden met familie en vrienden. Overzichtelijke prijstabellen, chat mogelijkheden en dergelijke vergroten het gemak. Om de klant meer te laten beleven handelen lokale experts deze activiteiten af. Hiermee ervaart de klant ook het echte lokale gevoel. Vooraf kan men op de site vele bestemmingen al beleven en kennis mee maken door het bekijken van een video van de highlights.

“Het totale aanbod en de voor Nederland unieke consumenten features als ‘Zoekassistent’ en de ‘Accommodatievergelijker’ bieden een grote klantgebruiksvriendelijkheid, die nog wordt verhoogd door de chat en WhatsApp mogelijkheden met onze Travelcenters. Coolblue heeft hierbij, als ‘one-stop-shop’, als voorbeeld gestaan en dit is ‘vertaald’ naar het vakantie-aanbod om het gebruiksgemak en hiermee onze klanttevredenheid verder te optimaliseren”, aldus Ronald Raadsheer van TravelXL. “Wil men geen keuze vooraf maken dan kunnen op de site, via de mobiel of smartphone ook ter plaatse op het vakantieadres de excursies, restaurants, activiteiten, entreetickets voor theaters en evenementen of autohuur bijgeboekt worden, met deze features is de site ook goed te gebruiken tijdens de vakantie”, zegt Raadsheer.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Korean Air: zes keer tussen Schiphol en Seoul

Volgende bericht

Untamed Travelling verloot reis op vakdag

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."