Nieuws

Untamed Travelling verloot reis op vakdag

Op de eerste vakdag van de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht verloot Untamed Travelling onder de reisprofessionals, die tijdig hun visitekaartje hebben afgegeven, om 16.00 uur een reis voor twee personen onder de aanwezigen. Deze zevendaagse rondreis gaat door vier van de meest gevarieerde natuurgebieden van Tanzania, inclusief vluchten, transfers en overnachtingen in bijzondere kleinschalige lodges.

Onder begeleiding van Engels sprekende gidsen doorkruist de winnaar het ‘noordelijke circuit’. Een belofte van onvergetelijke safari’s in het beroemde Serengeti National Park, de Ngorongoro Krater en wildparken Tarangire en Lake Manyara. Safari njema!

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

TravelXL lanceert nieuwe site

Volgende bericht

Schietpartij luchthaven Fort Lauderdale

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."