Nieuws

KLM-passagier gezocht door brandweer A’dam

Het duikteam van brandweerpost Amsterdam-Amstelland is op zoek naar de eigenaar van een fotocamera die door het duikteam is gevonden tijdens een oefening. De kans is groot dat de eigenaar van het toestel met KLM heeft gevlogen, aangezien op een van de foto’s een cakeje is te zien met de tekst ‘KLM 60 años’.

Volgens het bericht dat het duikteam op haar Facebook heeft geplaatst, zijn de foto’s gemaakt tussen 17 juli 2014 en 2 augustus 2014. In die periode vierde KLM dat het 60 jaar aanwezig is in Ecuador. Ook lijkt de eigenaar van de fotocamera aanwezig te zijn geweest bij een evenement in Nederland ter promotie van Zuid-Amerika en (in ieder geval) Venezuela en de Andes. Tevens is er een bus van Hebben Tours op een foto te zien.

De camera is opgedoken in de Amstel ter hoogte van de Hesp café/restaurant Weesperzijde Amsterdam. Het duikteam vraagt het bericht op haar Facebook-pagina zoveel mogelijk te delen om de eigenaar van de camera te vinden.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Air France piloten zeggen 'ja' tegen budgetdochter

Volgende bericht

Tsjechië steeds populairder onder Nederlanders

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.