Nieuws

TUIfly wordt TUI fly

De TUI Group heeft besloten om de schrijfwijze van TUIfly te veranderen in TUI fly. Het besluit is genomen, zodat alle landen dezelfde schrijfwijze hanteren. De airline in België heet al TUI fly sinds de naamswijziging van Jetair naar TUI afgelopen najaar.

Vanaf 2005 is de eigen airline van TUI Nederland, destijds onder de naam Arkefly, actief in de luchtvaart. TUI Nederland werd daarmee de eerste reisorganisatie in Nederland met een eigen luchtvaartmaatschappij. In 2013 ging de airline over op de naam ‘Arke’ en sinds 1 oktober 2015 werd dit TUIfly. Vanaf 1 maart wordt de naam gewijzigd in TUI fly.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Garuda: extra capaciteit vanaf Amsterdam

Volgende bericht

Trouw aan Disma en de Jong Intra: 60e reis...

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.