Nieuws

Aardbeving Bali: geen gevolgen vliegverkeer

Vandaag rond 7.10 uur (lokale tijd) werd Bali opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 5,6 op de schaal van Richter. De beving duurde enkele seconden. Volgens het meteorologisch instituut van Indonesië is er geen risico op een tsunami en zijn er geen gewonden gevallen. De beving zou ook geen schade hebben aangericht.

Volgens het meteorologisch instituut lag het epicentrum van de beving twaalf kilometer ten zuidoosten van Denpasar op een diepte van 125 kilometer onder het zeeoppervlak. En werd de beving merkbaar op onder meer Denpasar, Kuta, Badung en Gianyar. Vooralsnog heeft deze aardbeving geen invloed op het vliegverkeer van en naar het eiland. Op Ngurah Rai International Airport (Denpasar) gaan alle vluchten door.

Reageer met Facebook:

reacties

3 Reacties

 1. Hugo
  23 maart 2017 at 15:58

  Was in hotel in Sanur, en voelde een lichte beving om 7u10 van tiental sekonden. Dan paar sekonden stilte en daarna was hevig trillen, schommelen, schudden. Leek op een vliegtuigturbulentie maar dan zo erg als ik nog niet had meegemaakt. Heeft zeker 20′ geduurd. Ik zat op vijfde verdieping en kon nergens heen. Nadien het terras op gegaan en zag dat plaatselijke bevolking allemaal op straat stonden. Heeft me wel trillende benen bezorgd.

 2. N Ram
  22 maart 2017 at 15:55

  Het was wel voelbaar maar ik heb me nogmaals omgedraaid.

  Gr N-Eindhoven

 3. Ben
  22 maart 2017 at 11:11

  Nee inderdaad een lichte beving om 07.10 uur waar wij wakker van werden.
  Een rare ervaring maar alles en iedereen bleef rustig.

  En de Balinees die lacht.

  Prettige dag,

  Ben van Dijk.

Vorige bericht

Brussel herdenkt slachtoffers aanslagen

Volgende bericht

Select Voyages zoekt Medewerker Reserveringen - Gesloten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."