Nieuws

Airberlin verhoogt vluchtfrequentie Orlando

Airberlin verhoogt de vluchtfrequentie vanaf Düsseldorf naar Orlando voor komende winter, naar een dagelijkse vlucht. Dit was voorheen vijf keer per week. De Duitse luchtvaartmaatschappij heeft de dinsdag en donderdag toegevoegd aan winterschema.

Daarnaast zijn de prijzen naar Orlando en New York voor de verkoopwedstrijd van airberlin, Düsseldorf Airport & partners ingevuld. Bij het Visit Orlando overnachten winnaars in het Coco Key Hotel & Water Resort en krijgen zij tickets voor SeaWorld Parks, Central Florida Nature Adventures, WonderWorks Orlando Lazer Combo, Wild Florida Airboat Tour en shopping passes voor 10% korting bij Macy’s. In New York overnachten de gelukkige winnaars in het superhippe Arlo Hudson Square in combinatie met tickets voor het One World Observatory een welcome gift bag en een CityPASS voor gratis toegang tot diverse topattracties, gesponsord door NYC & Company. Verder zijn complete pakketreizen naar Miami en naar Fort Myers, Sanibel, Naples, Marco Island & Everglades te winnen. Daarnaast bevat de prijzenpot ook nog eens zes losse airberlin vluchtvouchers naar de USA, Caribbean en Europa, gratis hotelovernachtingen in het Sheraton Düsseldorf Airport en shopping vouchers van Düsseldorf Airport.

Meedoen? Boek airberlin & partners! Kijk hier voor de laatste update van de verkoopwedstrijd. Alle prijzen worden op 18 april op een informatief event in de Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem uitgereikt.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

LMX steekt Turkije een hart onder riem

Volgende bericht

Disney Fantasy komt met nieuwe faciliteiten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."