Nieuws

Disney Fantasy komt met nieuwe faciliteiten

Vanaf 17 mei zijn er een aantal nieuwe magische momenten te beleven aan boord van de Disney
Fantasy.

Je klanten vinden nu op de Disney Fantasy een Star WarsTM jeugdruimte én een Marvel Super Hero Academy. Zo is er de Oceaneer Club: een wereld voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Hier is ook de Star Wars Command Post waar de kinderen met de Star WarsTM helden strijden tegen de schurken van de Dark Side. Daarnaast komt er een speciale kinderacademie: The Marvel Super Hero Academy, een fantasierijke ruimte-omgeving van Disney Figuur Doctor Strange. Kinderen leren door praktische spelletjes onder begeleiding van hun helden de waarden van teamwork, moed en het oplossen van problemen.

Voor volwassenen wordt voor het eerst een winkel van Tiffany & Co geopend waarin luxe juwelen, luxe accessoires en Tiffany diamanten worden verkocht. De gehele familie kan genieten van de nieuwe ijs- en snoepwinkel Sweet on You. Je vindt er naast ijs ook sundaes, huisgemaakte bonbons, truffels en een grote selectie aan snoep vlakbij het familie zwembad. De winkel staat helemaal in het teken van de klassieke Mickey Mouse tekeningen.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Airberlin verhoogt vluchtfrequentie Orlando

Volgende bericht

Ministerie Peru helpt reiziger na hevige regen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."