Blog

Hoe is het met EurAm?

Aan het woord dit keer de nieuwe collega van Vincent: Danielle Goedkoop.

“Begin februari ben ik begonnen bij EurAm als Business Development Manager. Na drie dagen met de collega’s in Leuven, waar het hoofdkantoor van EurAm zich bevindt, heb ik al een goede indruk gekregen van de geweldige mogelijkheden die de website biedt. Verder hebben we leuke plannen gemaakt voor het nieuwe jaar, zoals de winnaarsreis (daarover meer in het voorjaar!), diverse workshops en webinars gepland en gesproken over onze nieuwe bestemming: Italië!

Net als voor de andere bestemmingen van EurAm, zoals USA, Canada, Spanje, Portugal etcetera, kun je voor Italië op de website snel een mooie offerte maken. We geven suggesties voor leuke routes (Populaire Journeys), je kan kiezen uit een geweldig agriturismo-aanbod in Toscane en Umbrië, prachtige masserie in het zuiden en hotels en appartementen in zowel de historische steden als de minder toeristische gebieden. En alles meestal direct online beschikbaar!

Naast diverse overnachtingsmogelijkheden biedt EurAm een schat aan aanvullende producten, zodat je voor jouw klant echt een geweldige rondreis kunt samenstellen. Boek bijvoorbeeld de ‘skip the line’ tickets voor het Uffizi in Florence of het Dogen paleis in Venetië. Is jouw klant gek van snelle auto’s? Dan mag een tour in een vuurrode Ferrari niet ontbreken. Ook dit speciale product boek je heel makkelijk via de website. Wat mij geweldig lijkt is de outdoor-activiteit Chianti by Bike in Siena. Je fietst door het prachtige Toscaanse landschap, langs abdijen en wijngaarden, door pittoreske dorpjes en onderweg proef je diverse Chianti wijnen en geniet je van een heerlijke lunch.

Na boeking ontvang je een gratis RoadBook; een geweldig document voor je klant met naast het reisschema ook onmisbare informatie en tips over de bestemming. Je kunt het RoadBook helemaal aanpassen naar je eigen huisstijl en eventueel zelf tekst toevoegen.

Ik kan haast niet wachten om Italië verder te ontdekken. Ik ben gek op de Italiaanse keuken en wat zou het leuk zijn om een culinaire rondreis door dit land te maken! Uiteraard aangevuld met leuke stops in plaatsen als Montepulciano en Cortona. Dagelijks worden er door ons Support Team nieuwe accommodaties, excursies, bezienswaardigheden en activiteiten toegevoegd aan de website. Mocht je iets missen in ons aanbod laat het dan gerust weten. EurAm werkt voor de bestemming Italië samen met zeven online aanbieders en het toevoegen van een product is meestal geen enkel probleem.

Wil je meer weten over EurAm en de nieuwe bestemming Italië? Meld je aan via deze link voor de webinar op 2 maart van 10.00 tot 10.45 uur.

Tot snel!”

EurAm, tailormade for you

Foto: Danielle Goedkoop & Vincent Hekkert

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Trouw aan Disma en de Jong Intra: 60e reis...

Volgende bericht

Air Europa installeert streaming-dienst

Auteur

redactie

redactie