Nieuws

LMX steekt Turkije een hart onder riem

LMX Touristik nodigt je uit voor een grote Meet & Greet in Turkije. Volgens de Duitse touroperator is dit tot nu toe de grootste en volledig kosteloze studiereis voor de reisagenten.

Turkije is naast Egypte dé reisbestemming sinds dag één sinds het bestaan van LMX Touristik. De touroperator wil met alle kracht het toerisme alsmede de partners ter plaatse ondersteunen. “Uiteraard kunnen we dat niet alleen en hebben we de hulp van jullie, onze reisagenten, nodig. Ons motto is dan ook: #gemeinsamsindwirstark ofwel, #samenzijnwesterk”, zegt Pascall van Mastrigt-Kempen (LMX). “Het beste is nog – voor jullie support hoef je niets te betalen. De complete reis is gratis.” Deze reis wordt mogelijk gemaakt met de geweldige ondersteuning van SunExpress, WORLD2MEET en de gastvrije hotels Mardan Palace als ook Hotel Susesi

Wanneer:
12 mei tot 15 mei 2017 (aanmelden uiterlijk 5 april) en maximaal twee deelnemers per reisbureau (vertrek vanaf AMS, terugreis is op 16 mei).

Aanmelden kan via deze link.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Ton Brinkman nieuwe voorzitter VvKR

Volgende bericht

Airberlin verhoogt vluchtfrequentie Orlando

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."