Vacature

Promised Lands zoekt Medewerker Touroperating – Gesloten

Heb jij een goede achtergrond in de reisbranche? Heb je een passie voor andere culturen en specifiek ook voor de oudheden, volken, natuur en levensbeschouwing van Israel en het Midden-Oosten? Communiceer jij goed met mensen van uiteenlopende achtergronden en help jij reislustigen graag met het realiseren van een inspirerende en onvergetelijke reiservaring? Lees meer.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Winactie: VIP-verblijf Disneyland Paris

Volgende bericht

Shopping Excellence Award voor TUI

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.