Nieuws

Ton Brinkman nieuwe voorzitter VvKR

Ton Brinkman is de nieuwe voorzitter van branchevereniging VvKR, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Hij volgt hiermee Caroline de Greeff op. De bestuurderswissel vond vrijdag 17 maart plaats tijdens de drukbezochte VvKR-jaarvergadering in Nieuwegein. De in 2011 opgerichte VvKR telt inmiddels 264 kleinschalige reisorganisaties als lid.

Ton Brinkman (66) heeft zijn sporen verdiend in de reisbranche via Select Travel Jobs en Jobs in Travel. Hij ziet een uitdaging in verdere professionalisering van de VvKR. Ook moet het ‘merk’ VvKR bekender worden onder consumenten. De vereniging van veelal specialistische reisorganisatoren vertegenwoordigt inmiddels het grootste aantal individuele zelfstandige ondernemers in de reisbranche in Nederland. Brinkman werd als voorzitter kandidaat unaniem verkozen.

Tijdens de VvKR-jaarvergadering nam tevens Rikkert Barendse afscheid als bestuurslid. Anne van den Boogaart, die het secretariaat van de vereniging coördineert, tekende bij voor een tweede termijn van twee jaar.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Vliegverkeer luchthaven Orly (Parijs) ligt stil

Volgende bericht

LMX steekt Turkije een hart onder riem

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."