Nieuws

TUI lanceert nieuwe bestemming: Cartagena

Cartagena de Indias is dé nieuwe tropische verrassing van TUI. Vanaf 28 maart 2017 biedt TUI in samenwerking met KLM, iedere dinsdag, donderdag en zaterdag rechtstreekse vluchten aan met een Boeing 787 Dreamliner naar het onontdekte Cartagena in Colombia.

TUI biedt in Cartagena een compleet aanbod accommodaties; van twee tot vijf sterren. Van kleinschalige boutique stijl hotels in het historische centrum tot comfortabele strandhotels in de moderne wijk Bocagrande. Deze hotels vormen een goede uitvalsbasis om dagtrips te maken of gewoon lekker te struinen door de smalle, kleurrijke straten van het oude centrum.

De befaamde Colombiaanse koffie op een van de sfeervolle pleintjes, de salsa, het bruisende uitgaansleven of juist voor de talrijke culturele en historische bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Er zijn genoeg redenen voor een vakantie naar het gezellige Cartagena dat er klaar voor is om ontdekt te worden. De uiterst vriendelijke bevolking ontvangt je met open armen. De vanaf prijs voor een startpakket is € 799.

Reageer met Facebook:

reacties

1 Comment

  1. Karin Schipper
    23 maart 2017 at 15:42

    ¡Qué divertido! Estoy muy alegre.
    Vamos a reservar los viajes a Colombia

    In Den Helder en Schagen gaan we voor deze mooie nieuwe bestemming. Tui: super goed!!

Vorige bericht

EasyJet groeit met 20% op Schiphol

Volgende bericht

Allianz Global Assistance zoekt Business Development Manager - Gesloten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."