Nieuws

(Video) “Suriname: Nederland in de jungle”

Vlaardingen, Hoogeveen, Deventer, Eindhoven en volgende week nog Hilversum en Alkmaar. TUI nodigde reisagenten in het hele land uit voor een avondje bios, waar het enthousiasme over Suriname werd aangewakkerd. Niet alleen met een heerlijke Surinaamse maaltijd en de film ‘Tuintje in mijn hart’, maar ook door middel van de presentatie over het productaanbod van TUI in Suriname. De promotie van Suriname vindt uiteraard niet voor niets plaats, want vanaf april breidt de touroperator haar aanbod reizen naar Suriname fors uit en maakt de bestemming voor meer vakantiegangers bereikbaar.

Het aanbod is gebaseerd op vluchten van partner Surinam Airways en vanaf juli 2017 vliegt ook TUI fly op Paramaribo. Zowel het aantal hotels en rivierresorts als het aantal rondreizen wordt uitgebreid om zo een zeer ruime keuze te bieden. TravelPro sprak met Dimitri Joannides, Sales Manager TUI Nederland over Suriname en het aanbod van TUI. Bekijk hier de video

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

Noodlijdend Alitalia schrapt 2.000 banen

Volgende bericht

Vliegverkeer luchthaven Orly (Parijs) ligt stil

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.