Nieuws

Vliegverkeer luchthaven Orly (Parijs) ligt stil

Het vliegverkeer op de luchthaven Parijs-Orly is geannuleerd, vanwege een schietincident. De terminals zijn geëvacueerd of gesloten, dat melden de Franse luchtvaartautoriteiten. De vluchten wordt omgeleid naar Charles de Gaulle. Er zijn verder geen gewonden gevallen.

Op de luchthaven Orly is een man doodgeschoten nadat hij drie militairen aanviel en het wapen probeerde af te pakken. Voor de aanval op betreffende luchthaven was diezelfde man betrokken bij een ander schietincident elders in de stad. Politie en veiligheidsdiensten onderzochten op de luchthaven of er meerdere personen betrokken zijn en of de man explosieven bij zich had. Er is niets aangetroffen. De man stond bij de Franse inlichtingendiensten bekend als een geradicaliseerde moslim.

Reageer met Facebook:

reacties

Vorige bericht

(Video) "Suriname: Nederland in de jungle"

Volgende bericht

Ton Brinkman nieuwe voorzitter VvKR

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."