Nieuws

Ajax en Oad verlengen partnership

Ajax en Oad hebben hun partnership verlengd en blijven tot en met 30 juni 2020 aan elkaar verbonden. Hierdoor verzorgt Oad ook de komende seizoenen het vervoer van de elftallen en de supporters van Ajax naar uitwedstrijden in Nederland.

Namens de Ajax-directie waren Edwin van der Sar en Menno Geelen aanwezig om het contract te ondertekenen. “Naar grote tevredenheid maken wij al jaren gebruik van de diensten van Oad. Wij zijn blij dat de wij de samenwerking opnieuw met drie jaar hebben kunnen verlengen. Oad zorgt er iedere uitwedstrijd voor dat onze supporters deze op een goede manier kunnen bezoeken. Bovendien zijn we ook heel tevreden over het vervoer van onze diverse elftallen.”

Frans Schuitemaker (directeur Oad Bus) zegt: “Wij zijn zeer verheugd dat Oad de vaste buspartner is en blijft van Ajax. De samenwerking met Ajax loopt als een geoliede machine. We kennen de procedures en verwachtingen van de staf, spelers en supporters goed en zijn bijzonder blij en trots om dit vervoer voor Ajax te mogen uitvoeren.”

Reageer met Facebook:

reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Neckermann komt met ludieke actie

Volgende bericht

Jet Airways breidt aanbod uit met Bangalore

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."