Nieuws

DJI neemt acht nieuwe touringscars in gebruik

Met ingang van 1 april 2017 vertrekken de busexcursie- en rondreizen van de Jong Intra Vakanties vanaf een nieuwe wisselplaats in Beek (gemeente Montferland). Tegelijkertijd met de nieuwe wisselplaats, worden er acht nieuwe luxe touringcars in gebruik worden genomen.

Reizigers vinden meer comfort en luxe in de acht nieuwe Luxury Class Touringcars die de touroperator deze maand in gebruik neemt. Door nóg méér beenruimte (92 centimeter), zijwaarts verstelbare stoelen, eigen stopcontacten en verstelbare voet- en hoofdsteunen, krijgt de reiziger nog meer comfort. Deze bussen zijn voorzien van de nieuwste snufjes op touringcargebied, zoals milieuvriendelijke Euro-6 motoren, zijn door extra ventilatie geluidsarm en voldoen aan het nieuwste veiligheidsconcept.

“De nieuwe wisselplaats bij Hotel/Restaurant ’t Heuveltje in Beek biedt reizigers een mooie busterminal, een overkapping voor de gasten, ideaal indien het vochtig weer is, zitbankjes en bagagewagentjes. Bij aanvang van de reis kunnen reizigers terecht in het restaurant voor een kop koffie en bij terugkomst staat er een heerlijke 3-gangen-afscheidsmaaltijd klaar. Voor reizigers die niet met de servicelijnen naar Beek reizen, maar met eigen vervoer, is er ruime parkeergelegenheid. Ook overnachten voorafgaand of na de reis is mogelijk bij ’t Heuveltje.

“Uit door ons gehouden interviews met reizigers, werd duidelijk dat zij het niet prettig vinden om met grote groepen van soms wel 54 personen te reizen, daarom hebben wij het aantal deelnemers van onze reizen beperkt tot maximaal 44, dat geldt ook voor reizen per Comfort Class Touringcar. Sommige reizen kennen zelfs een maximaal aantal deelnemers van maar 38 en 28. Meer comfort en luxe tijdens de reis werd ook aangehaald als zijnde ‘toegevoegde waarde’ op een reis. Daar hebben wij goed naar geluisterd en met de inzet van de Luxury Class Touringcar gehoor aan gegeven”, aldus Coby van Dongen, commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties.

De Luxury Class Touringcars worden ingezet op geselecteerde excursie- en rondreizen van de touroperator, waaronder de populaire 10-daagse rondreis Glacier- en Bernina Express.

Foto: Paula Romein fotografie.

Reageer met Facebook:

reacties

1 Comment

  1. L.Heere
    3 april 2017 at 20:41

    De Jong-Tours naar Beek in Montfortland. Geweldige vooruitgang, altijd
    droog over stappen en de koffers niet in de regen!!!. Wij wensen jullie
    veel succes in het t”Heuveltje”. Leo Heere {oud-OAD chaffeur}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

(Video) TUI opent nieuwste TUI BLUE hotel

Volgende bericht

RIU heropent ClubHotel RIU Costa del Sol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.