2017Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #16 van 21 april online

In het nieuwe nummer van TravelPro vertelt Cynthia Oostdijck (Country Manager Walt Disney Parks & Resorts en Chief Marketing Officer Walt Disney Company) alles over haar carrière en Disneyland Paris, word je meegenomen naar de TravelPro Dinner Workshop St. Maarten en laten we zien waarom Krakau de stedentripbestemming van het jaar is geworden. En natuurlijk is er meer, zoals de Cruise Class Middellandse Zee en vertellen we alles over zonnig Curaçao, waarom je de zomervakantie in Duitsland zou moeten doorbrengen en waarom IJsland een must is….

Reageer met Facebook:

reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Opnieuw terreurdaad in Parijs

Volgende bericht

Met mijn neus in de (truffel)boter gevallen….

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."