Nieuws

Jet Airways breidt aanbod uit met Bangalore

Jet Airways kondigt met trots de start van dagelijkse rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en het Zuid-Indiase Bangalore aan. Tevens start de luchtvaartmaatschappij een directe verbinding tussen Parijs en de Zuidoost-Indiase metropool Chennai. Met de start van deze nieuwe routes speelt Jet Airways ook in op doorverbindingen van en naar Europese en Noord-Amerikaanse bestemmingen in samenwerking met haar codeshare-partners KLM, Air France en Delta Air Lines.

De dagelijkse directe vluchten naar Bangalore vertrekken met ingang van 29 oktober aanstaande om 10.50 uur van Amsterdam Airport Schiphol met aankomst om 00.40 uur. De vluchten vanuit Bangalore vertrekken om 2.25 uur en met aankomst in Amsterdam om 8.35 uur (locale tijden). De vluchten worden uitgevoerd in codeshare met KLM en Delta Air Lines, die elk hun eigen vluchtnummer toepassen. Op dezelfde dag start Jet Airways ook haar dagelijkse vluchten tussen Parijs en Chennai.

Jet Airways gaat de route Amsterdam-Bangalore dagelijks onderhouden, terwijl de vluchten Parijs-Chennai vijf maal per week aangeboden worden. Met deze nieuwe vluchten breidt de maatschappij haar bestaande netwerk vanuit Amsterdam (Delhi, Mumbai en Toronto) en Parijs (Mumbai) fors uit.

De vluchten zijn vanaf 20 April 2017 boekbaar.

Reageer met Facebook:

reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Ajax en Oad verlengen partnership

Volgende bericht

'VS wil wachtwoorden social media van toeristen'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."