Nieuws

Thailand nieuwe bestemming Corendon

Corendon presenteert Thailand als haar nieuwste vakantiebestemming. De touroperator verkoopt het hele jaar door pakketreizen naar badplaats Hua Hin. In deze populaire badplaats biedt Corendon diverse accommodaties aan, variërend van viersterren hotels tot vijfsterren all-inclusive resorts. Een negendaagse vakantie naar Thailand is bij Corendon al te boeken vanaf €599 per persoon. Dit is inclusief een directe KLM retourvlucht, transfer en viersterrenhotel.

Op de bestemming is Nederlandssprekende reisleiding aanwezig. Ook is het mogelijk om een strandvakantie te combineren met een aantal dagen Bangkok, de bruisende kosmopolitische hoofdstad van Thailand. Een vierdaagse citytrip Bangkok gecombineerd met een achtdaagse strandvakantie is al boekbaar vanaf €799 per persoon. Een vijftiendaagse rondreis met onder andere een bezoek aan Chiang Mai en Bangkok wordt in samenwerking met Stip Reizen aangeboden vanaf € 999 per persoon. De vakanties zijn vanaf nu te boeken en de eerste vertrekdatum is 1 november 2017.

Reageer met Facebook:

reacties

1 Comment

  1. […] Informatie en bron: Foto’s:Travelpro Auteur: Dylan Cinjee Bron: travelpro.nl […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Roamingskosten definitief afgeschaft

Volgende bericht

(Video) Mogelijke aanslag in Stockholm

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.