Nieuws

Edward Suares nieuwe GM Lions Dive & Beach Resort

Edward Suares wordt per 1 juni 2017 de nieuwe general-manager van het Lions Dive & Beach Resort Curacao. Samen met Will en Katja Vogels vormt hij tot 1 januari 2018 de directie van het hotel. In die periode wordt Suares ingewerkt door het echtpaar Vogels en neemt vanaf die datum de functie van Will Vogels over, hij gaat met pensioen.

Suares was de laatste negen jaar werkzaam bij het CTB, Curacaose Toeristen Bureau. Eerst als regiomanager Europa en de laatste twee jaar was hij wereldwijd verantwoordelijk voor alle regio’s. Eerder werkte hij bij Landal GreenParks, Shell en Applebee’s. Met zijn gedegen kennis van de verschillende markten en van het toeristische product wordt Suares door familie Vogels gezien als de ideale persoon om de continuïteit binnen het Lions Dive & Beach Resort te waarborgen.

Reageer met Facebook:

reacties

1 Comment

  1. 16 mei 2017 at 10:34

    Geweldig! Echt een job voor jouw Edward, dat gaat helemaal goed komen bij Lions Dive!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Icelandair: Vancouver year-round bestemming

Volgende bericht

Woekerprijzen voor finale Ajax in Stockholm

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."