Nieuws

Marja van Assen 30 jaar in dienst bij Sunair

Marja van Assen vierde deze week dat zij 30 jaar in dienst is bij Sunair Vakanties. Marja is voor velen een vertrouwde stem aan de telefoon, iemand die geen vraag te gek vindt en behulpzaam is. Marja is naast stedenspecialist, ook Kanaaleilandenspecialist. Wat Sunair en Marja betreft komen er nog veel dienstjaren bij.

Sunair organiseerde de afgelopen weken meerdere pubquiz-avonden in samenwerking met Sunny Cars waar in totaal zo’n 500 reisagenten op afkwamen. Daar bleek dat de Kanaaleilanden nog altijd goed worden geboekt. Sunair biedt sinds 15 april tot en met 2 september chartervluchten aan via CityJet, waar het iedere week 95 stoelen heeft. Er wordt gevlogen van Rotterdam The Hague Airport naar Guernsey en vervolgens van Guernsey naar Jersey in.

Het is inmiddels dertien jaar geleden dat de huidige eigenaren Jan-Bert Wissink en Marc van Amsterdam besloten tot een management buy-out, waarmee zij Sunair overnamen van het moederconcern MyTravel, waarover zij meer vertelden in een groot interview dat TravelPro begin vorig jaar publiceerde.

Foto: Marja met Marc van Amsterdam (links) en Jan-Bert Wissink.

Reageer met Facebook:

reacties

1 Comment

  1. Ronald Hofmeester
    12 mei 2017 at 12:16

    Marja, leuk dat je nog steeds bij Sunair werkt, wij hebben nog samen gewerkt toen het nog Unitravel Steden reizen heette op het Piet Hein plein in Den Haag. Weet je nog ? Van harte. Ronald Hofmeester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Niet reisagent, maar airline verantwoordelijk

Volgende bericht

USA-vlucht: laptop, tablet en camera in ruimbagage...

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.