Nieuws

Noorderhaven richt pijlen op verzekeraars en creditcardmaatschappijen

Hendrik Noorderhaven, oprichter van EUclaim, gaat zijn pijlers richten op de grote creditcard- en verzekeringsmaatschappijen. ‘Een niet transparante wereld voor de individuele reiziger en het wordt tijd om dit te veranderen.  En dat is precies waar Miss Casey voor gaat zorgen!’, zo wordt medegedeeld in een uitnodiging voor de lancering van de online travel app (Miss Casey) voor reizigers.

‘Al decennialang zijn reizigers over the top verzekerd. Wanneer ze tijdens hun reis problemen hebben met hun vlucht of bagage staan ze er alleen voor. Dit gaat Hendrik Noorderhaven veranderen met de komst van Miss Casey; dé online travel app voor alle reizigers.’ Ruim tien jaar geleden was Noorderhaven baanbrekend door het op te nemen tegen de luchtvaartindustrie. Hij eiste de financiële vergoeding op voor de reiziger bij de luchtvaartmaatschappijen.

De app ‘Miss Casey’ moet werken als een persoonlijke reisassistent waarmee iedere reiziger volgers de bedenkers onbezorgd op reis gaat. ‘Reizigers ontvangen praktische tips over wat te doen bij vluchtproblemen, zoekgeraakte bagage en waar ze recht op hebben met hun creditcard- en reisverzekering. Miss Casey zorgt ervoor dat de reiziger krijgt waar hij of zij recht op heeft!’

Foto: Hendrik Noorderhaven.

Reageer met Facebook:

reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Druk, druk, druk…

Volgende bericht

Thomas Cook UK cancelt Sharm el Sheik

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.