Nieuws

Schiphol sluit parkeergarage P2

Schiphol gaat vanaf komend najaar haar parkeerfaciliteiten herinrichten. Om ruimte te maken voor de bouwwerkzaamheden aan de nieuwe pier en nieuwe terminal, verdwijnt parkeergarage P2 per 1 oktober.

André van den Berg (Chief Commercial Officer van Royal Schiphol Group): “Schiphol heeft meer ruimte nodig om de groei van het aantal passagiers en vliegtuigbewegingen op te kunnen vangen. Dat heeft ook gevolgen voor onze parkeerfaciliteiten. We hebben hiervoor een mooie oplossing gevonden die we nu aan het vormgeven zijn. Belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat de reiziger ook in de toekomst dezelfde hoogwaardige parkeerkwaliteit mag verwachten die hij of zij van Schiphol gewend is.”

Reageer met Facebook:

reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

'Travel agents Rock' tattoo baas Carnival Cruise Lines

Volgende bericht

Ryanair: twee nieuwe routes vanaf Eindhoven

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."