Nieuws

TUI: reisagentenaanbieding Turkije

Om Turkije weer eens even stevig op de kaart te zetten lanceert TUI een aantal mega goedkope reisagentenaanbiedingen. Volgens de reisorganisatie gaat Turkije naar verwachting een onwijs goed last-minute seizoen tegemoet, maar daar hebben ze wel het succes van de reisagenten voor nodig.

In juni heeft TUI diverse arrangementen vanaf €99. Dit pakket is speciaal samengesteld voor Nederlandse reisagenten om een positieve vibe rondom Turkijke te creëren. Het zijn vier-, vijf (€109)- en zes(€119)-daagse arrangementen naar het TUI BLUE Palm Garden, het Barut Acanthus & Cennet en het Barut Hemera.

Om in aanmerking te komen voor dit speciale agententarief dien je werkzaam te zijn bij een ANVR aangesloten reisbureau en een agentuur te hebben bij TUI. Reisagenten die dit arrangement boeken wordt gevraagd hun Turkije-ervaring te delen met TUI Sales door middel van foto’s en korte teksten op Facebook/Instagram/Twitter. Maak gebruik van hashtag #MadeMeSmile, tag TUI in je bericht en stuur een printscreen naar sales@tui.nl.

Reageer met Facebook:

reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Aantal gegrond verklaarde klachten daalt

Volgende bericht

Lees TravelPro #20 van 19 mei online

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Op het moment is Dylan druk bezig met afstuderen, in combinatie met zijn werk op de redactie.