Nieuws

25 april: Effting Reisbeurs

Reisadviesbureau Effting organiseert op zondag 25 april, in samenwerking met Bibliotheek Eindhoven, in vestiging Centrum (de Witte Dame) de reisbeurs ‘Reizen is ontmoeten’. De beurs vindt plaats van 13.00-17.00 uur en is gratis toegankelijk. De hele dag kunnen bezoekers zich laten informeren over elke mogelijke vakantie. Daarnaast zijn er schrijverslezingen, djembé sessies, een insectenbuffet, een wijnproeverij en een tango- , acupunctuur- en Irish Coffee workshop. Deze dag biedt iedereen de uitgelezen kans om zich persoonlijk te laten informeren en inspireren door de specialisten van Reisadviesbureau Effting, Eindhoven Airport en circa 35 gespecialiseerde touroperators en verkeersbureaus. Bezoekers kunnen bij de GGD informeren naar de vaccinaties en andere voorzorgsmaatregelen die nodig zijn voor het land waar zij naar toe willen gaan.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

CarDelMar viert 5e verjaardag!

Volgende bericht

9 april - World Air Traffic in 24 uur

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.