CoronavirusNieuws

26 en 29 maart laatste KLM-vluchten vanuit Panama

Buitenlandse Zaken is samen met de Nederlandse ambassade in Panama-stad en KLM bezig om speciale terugkeervluchten te organiseren vanuit Panama. KLM heeft inmiddels de goedkeuring van de Panamese overheid voor het uitvoeren van deze vluchten. Op 26 maart en 29 maart om 19.50 uur zal er een vlucht van KLM naar Amsterdam zijn. Deze vluchten zijn  voorlopig de laatste mogelijkheid om terug te keren naar Europa.

“Een ticket kan je op de dag van vertrek zelf en alleen met credit card afrekenen. De prijs voor een enkele reis Panama-Amsterdam, zoals die aan ons door KLM zijn medegedeeld, bedragen: €617 voor economy class, €1.056 voor economy comfort en €1.583 voor business class. Je kunt je plaats aan boord van de vlucht bevestigen door op de volgende site je gegevens en de gegevens van jouw medereizigers in te vullen: https://forms.gle/SZ3pPmjgKJ7vpWey5. Ik verzoek je met klem dit formulier per ommegaande in te vullen, uiterlijk woensdag 25 maart om 12.00 Panamese tijd”, dat laat de Nederlandse ambassade in Panama-stad weten.

Brief
“Houd er rekening mee dat je op donderdag 26 maart om 14.00 uur op het vliegveld wordt verwacht, of mogelijk op een andere locatie, indien de actualiteit daar aanleiding toe geeft. Hierover krijg je nog nader bericht. Momenteel geldt er een algehele quarantaine in Panama. Alleen voor noodzakelijke reizen kan je op pad. Draag daarom onderstaande brief van de ambassade bij je, wanneer je op weg gaat naar de stad of het vliegveld voor je terugreis. Je vindt deze brief hier: https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/publicaties/2020/03/19/brief-nl-ambassade-voor-reizigers-in-panama

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Aanstaande zaterdag extra KLM-vlucht tussen Havana en Amsterdam

Volgende bericht

ANVR: geen reizen aanbieden tot eind april

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.