Nieuws

300 reisadviseurs het schip in

WereldWorkshop bedacht een nieuw enerverend workshopconcept voor de reisadviseurs in samenwerking met Stena Line, NS Hispeed en Eurostar. In mei kun je op drie data per schip naar Londen en terug per trein, voor een unieke en superleerzame experience. Totaal 300 reisadviseurs kunnen zich inschrijven voor een inspirerend weekend met boeiende workshops aan boord van reisaanbieders en ga je genieten van een onvergetelijke kennismaking met swinging Londen. De fascinerende metropool die nu al dagelijks de kranten haalt met de Olympische Spelen in 2012 in het vooruitzicht.

In de weekenden van 14-15, 21-22 of 28-29 mei 2011 ben je van harte welkom op deze exclusieve reis. De ferry gooit de trossen los aan het eind van zaterdagmiddag en de trein brengt je zondagavond vliegensvlug naar huis. Voor de kosten hoef je het niet te laten want die bedragen slechts 49 Euro per persoon all inclusive.

Inschrijven kan via www.wereldworkshop.nl

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Ga mee op de ‘TNF on tour Alanya’

Volgende bericht

Chris Mulder Business Development Manager voor Princess Cruises

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.